Over ons

HP Motoren

Sinds 1996

Sinds 1996 houdt HP motoren zich bezig met de in- en verkoop van occasions. Een ervaren, deskundig en enthousiast team van vijf motorkenners staat garant voor de kwaliteit van onze motoren.

Scherpe prijs

Per jaar maken we zo’n achthonderd motorfans blij met een nieuwe occasion. Doordat we onze overheadkosten laag houden, betaalt u altijd een scherpe prijs voor uw motor.

Goede service

Maar wij verkopen niet alleen. Een goede service is bij ons minstens zo belangrijk. Wij zijn flexibel als het gaat om het maken afspraken en het verlenen van extra service. Is uw motorfiets toe aan een onderhoudsbeurt of moet er schade worden gerepareerd of getaxeerd? Geen gedoe met brengen en halen. Wij kunnen uw motor thuis voor u afhalen. Na onderhoud of reparatie leveren we de motor weer netjes bij u thuis af.  Deze servcie is voor ons vanzelfsprekend, maar ondertussen niet nieuw meer. Vele motorzaken zijn ons hierin gevolgd.

HP motoren loopt voorop als het om service gaat.

Met een goed gehoor onderweg

NOIZEZZ

Veilig onderweg

Of je nu zelf op de motor zit of op het circuit aan de kant staat als toeschouwer; motorrijden is een luide sport. Op de motor zelf zit je lange tijd in de windruis en dat kan hoofdpijn en uiteindelijk zelfs gehoorschade veroorzaken. Maar je wilt wel het getoeter van je medeweggebruikers nog kunnen horen. NOIZEZZ maakt speciale motor-oordopjes die ervoor zorgen dat je omgevingsgeluid nog wel kunt horen, zonder dat je gehoor schade oploopt. De oordoppen steken niet uit waardoor u ze comfortabel onder de helm kunt dragen. De filters in onze motorsport-oordoppen onderdrukken het schadelijke geluid en behouden de beleving en spraakverstaanbaarheid.

Waarom ons?

Redenen om ons te kiezen

Betrouwbaar

Wij inkopen en verkopen occasions al sinds het jaar 1996

Scherp geprijsd

Onze kwaliteit occasions worden tegen een lage prijs aangeboden

Service

Wij zijn flexibel als het gaat om het maken van afspraken en service

× Ik heb een vraag?